Keraaminen Jätkänkynttilä

Korkeapolttoisesta kivitavarasavesta valmistettu keraaminen ”jätkänkynttilä” on laadukasta kotimaista käsityötä. Tuotteen sisällä voi polttaa joko ledituikkua tai pientä lyhtykynttilää. Tämä suomalainen sisustustuote on kaunis tunnelman luoja pimeneviin iltoihin ulos tai sisälle. Keraaminen jätkänkynttilä on myös oiva lahja valmistuvalle, hääparille, pyöreitä täyttävälle tai uuteen kotiin muuttaneille.

Värit: valkoinen, vaalean harmaa liukuväri, harmaa liukuväri, sininen liukuväri ja musta liukuväri

Korkeus: 30 cm

Hinta: 65,90€

Koodilla NOUTO poistuvat tilauksen lähetyskulut ja tilaus on noudettavissa tehtaanmyymälästämme osoitteesta Rautatiekatu 6, Ylivieska.

Lisätietoa

Keraaminen Jätkänkynttilä kestää lämpöä ja pakkasta. Varo kuitenkin, ettei sen sisälle pääse muodostumaan jäätä, joka sulaessaan rikkoo tuotteen.


Yleistietoa Outa by No keramiikasta

Outa by No keraamiset tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan käsityönä omassa pajassamme Ylivieskassa. Käsityö jättää jokaiseen työhön oman uniikin leimansa, joka saattaa myös aiheuttaa tuotteissa sävy- ja kokoeroja. Ideat syntyvät kauniin karusta suomalaisesta luonnosta sekä mahtavista kulttuurimme käsityöperinteistä. Materiaalien hankinnassa painotamme laatua ja kestävyyttä sekä aina mahdollisuuksien mukaan lähituotantoa.


Buy this
  • 69,90 €
100% SSL Secure