Kastepupu

Osta tämä
  • 42,20 €
100% SSL Secure

Outa by No keraaminen Kastepupu on persoonallinen ja suloinen lahja pienelle maailmaan saapuneelle ihmeelle hänen ensimmäisenä juhlapäivänään.

Kastepupun peppuun kiinnitettävään laattaan kaiverretaan lapsen tiedot. Lähetyksen mukana toimitetaan ohjeet kaiverruslaatan tilausta varten. Huomioithan, että jos et pääse toimittamaan Kastepupua tehtaanmyymäläämme joudut liimaamaan laatan kaivertamisen jälkeen itse ohjeidemme avulla. Lisää tilauksen lisätietoihin jos tiedät jo valmiiksi tekstin kaiverruslaattaan. Tällöin pupun toimituksessa kestää 1-2 vko, koska liimaamme kaiverruslaatan valmiiksi paikoilleen ennen toimitusta. Kaiverrus sisältyy hintaan.

Väri: hohtava koivu

Laatan väri: vaalea puu

Korkeus: 9,5 cm

Pituus: 17 cm

Hinta: 42,20€

Koodilla NOUTO poistuvat tilauksen lähetyskulut ja tilaus on noudettavissa tehtaanmyymälästämme osoitteesta Rautatiekatu 6, Ylivieska.


Yleistietoa Outa by No keramiikasta

Outa by No keraamiset tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan käsityönä omassa pajassamme Ylivieskassa. Käsityö jättää jokaiseen työhön oman uniikin leimansa, joka saattaa myös aiheuttaa tuotteissa sävy- ja kokoeroja. Ideat syntyvät kauniin karusta suomalaisesta luonnosta sekä mahtavista kulttuurimme käsityöperinteistä. Materiaalien hankinnassa painotamme laatua ja kestävyyttä sekä aina mahdollisuuksien mukaan lähituotantoa.