Koristemuna, iso

Osta tämä
  • 18,30 €
100% SSL Secure

Outa by No Koristemuna on keraaminen käsityönä valmistettu pääsiäiskoriste. Veikeitä munia löytyy monessa eri värissä, eri kuvioilla ja kahdessa eri koossa. Jokainen koristemuna on käsityön ansiosta oma uniikki kappaleensa. Kerää useampi muna, yhdistä Outa by No Ruohomunien kanssa ja saat ihastuttavan sekä persoonallisen pääsiäiskoristelun.


Koko: 14cm

Värit: Lajitelma, jossa väreinä mm. harmaa, ruskea, sininen, turkoosi, keltainen, punainen, vihreä, vaaleanpunainen ja valkoinen

Hinta: 18,30€

Lisätietoa

Keraaminen muna kestää lämpöä ja pakkasta. Varo kuitenkin, ettei sen sisälle pääse muodostumaan jäätä, joka sulaessaan rikkoo tuotteen.

Yleistietoa Outa by No keramiikasta

Outa by No keraamiset tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan käsityönä omassa pajassamme Ylivieskassa. Käsityö jättää jokaiseen työhön oman uniikin leimansa, joka saattaa myös aiheuttaa tuotteissa sävy- ja kokoeroja. Ideat syntyvät kauniin karusta suomalaisesta luonnosta sekä mahtavista kulttuurimme käsityöperinteistä. Materiaalien hankinnassa painotamme laatua ja kestävyyttä sekä aina mahdollisuuksien mukaan lähituotantoa.