Käyttöehdot

Outa by No tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kuluttaja maksaa tuotteen vaihdosta tai palauttamisesta syntyvät lähetyskulut alkuperäisen tilauksen lähetyskulujen lisäksi. Vaihto-oikeus koskee saman tuotteen toiseen väriin vaihtamista (edellyttäen että tuotetta löytyy verkkokaupan varastosta), mikäli tilauksen loppusumma pysyy samana tai jää alkuperäistä ostosta pienemmäksi.

Näin teet vaihdon tai palautuksen: Ota yhteyttä yritykseemme ja sovimme vaihdosta tai palautuksesta erikseen.

Toimitusehdot: Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.6.2019 alkaen verkkokaupassamme. Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Pyrimme lähettämmän tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Emme kuitenkaan pysty takaamaan toimitusaikaa, joten mikäli tuotteiden saamisella on kiire, varmistathan toimitusajan meiltä. Toimitamme korutilaukset mahdollisuuksien mukaan postikirjeinä. Muut tilaukset toimitamme ensisijaisesti postin pakettiautomaatin kautta. Tämän vuoksi on tärkeää, että kerrot tilauksen yhteydessä lähimmän pakettiautomaatin sekä puhelinnumerosi. Mikäli asuinpaikkakunnallasi ei ole pakettiautomaattia niin toimitamme tuotteet tavallisena postipakettina. Pyrimme kuvaamaan tuotekuvat siten, että kuvissa näkyvät värit vastaisivat mahdollisimman hyvin tuotteiden todellisia värejä. Värit ja sävyt saattavat kuitenkin vaihdella eri tietokoneiden näytöillä.


Vastuu verkkopalvelusta ja sen sisällöstä: Outa by No ei takaa Outa by No-verkkopalvelussa olevien tietojen oikeellisuutta tai luotettavuutta. Tuotteet ja niiden kuvaukset sekä kaikki muu verkkopalvelussa oleva aineisto julkaistaan ilman takuuta. Outa by No ei vastaa verkkopalvelussa olevien tietojen mahdollisesti aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Outa by No varaa oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa outabyno.fi-verkkopalvelun ulkoasua, sisältöä, saatavuutta, käyttöehtoja sekä tarjottavia palveluita tai muita verkkopalvelun ominaisuuksia. Palvelun käyttö tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Outa by No ei takaa outabyno.fi-verkkopalvelun keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa, eikä vastaa sen saatavuudesta. Mikäli pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu, Outa by No ei vastaa mistään verkkopalvelun käytöstä, sen estyneestä käytöstä tai muusta näihin liittyvästä syystä aiheutuvasta vahingosta.


.